fettsuging pristilbud fettsuging priser

Fettsuging av mage

Mage fettsuging

Fettsuging av lår

Lar fettsuging

Fettsuging av flankene

Fettsuging av flankene

Fettsuging av rygg

Fettsuging av rygg

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av knær

Knaer fettsuging

Fettsuging av hake

Fettsuging av hake

Gynekomasti

gynekomasti litauen

Vår pasienthistorie

Visste du?

fakta om Litauen
Litauen er et medlem av European Union og NATO for mer enn 11 år.

klinikk i LitauenVår klinikk er den eneste i Europa med kundeservice på 9 språk.

Referanse

fettsuging i kaunasJeg hadde en kombinasjon av mageplastikk og fettsuging i Litauen, klinikk NordEsthetics. Arret ble plassert langt ned, så det vil ikke være synlig over bikini-kanten. Fikk en flott oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg er veldig positivt om hvor raskt jeg fikk svar. Det tok kun 10 minutter å få mine spørsmål besvart etter at mailen ble sendt. Vil anbefale klinikken til alle som vurderer plastisk kirurgi.

Diana, Sverige

OSS

OSS om fettsuging

Hvorfor velge oss?

  • Våre kirurger har opptil 15 års erfaring
  • Våre kirurger har sertifikater som plastikkirurger i Sverige, Denmark og Storbritannia
  • Helsepersonell på klinikken snakker flytende engelsk
  • Vi har kundeservice på 9 språk: engelsk, norsk, dansk, svensk, finsk, tysk, spansk, russisk and litauisk
  • Vår privat klinikk er utstyrt med moderne diagnostisk utstyr og behandlingsfasiliteter
  • Du kan ta kontakt med våre tidligere norske pasienter og få vite mer om deres opplevelser i vår klinikk

Referanse

fettsuging i kaunasTok bukplastikk, sammensying av magemuskler og fettsuging av hofter. Jeg er svært fornøyd med resultatet! Sykepleierne og legen er alle svært profesjonelle. Sykepleierne snakker ok engelsk. Doktorene og anestesilegen snakker perfekt engelsk. Kommunikasjon vil ikke være et problem da alle er veldig nøye på at du forstår hva du skal igjennom.

Renee, Norge

Klinikk NordEsthetics

Fettsuging klinikk i Litauen: Nordesthetics

klinikk i litauen  

NordEsthetics er en privat klinikk som ligger i Kaunas, nest største by i Litauen. Det er bare en 1 times tid fra Vilnius som er hovedstaden i Litauen til Kaunas. Det finnes internasjonale flyplasser både i Vilnius og Kaunas og det er lett å nå oss fra forskjellige byer i Norge.

Klinikken er utstyrt med moderne diagnostiske og kirurgiske fasiliteter, det er profesjonell engelsktalende helsepersonell som passer på pasienter.

Det er ingen ventetid dermed kan operasjonen utføres når det passer best for deg.

Etter operasjon bor pasienter på enkelte nyinnredede rom på klinikken med 24-timers pleie, satellitt-TV, klimaanlegg og koselig atmosfære er garantert.

 
klinikk i Litauen
 
klinikk i Litauen
 
klinikk i Litauen
Litauen

Hvorfor Litauen? | Troverdighet | Lett å nå

Hvorfor velge Litauen for å ha utført plastiske operasjoner?

Moderne og innovative behandlingsmetoder, profesjonelle som har gjennomgått spesialiseringsopplæring i enten Vest-Europa eller USA, priser som er mye lavere enn i vestlige land og et sted som er lett å nå med fly fra hvor som helst i Europa – dette er bare noen få svar på spørsmålet – hvorfor du bør velge Litauen.

Lands troverdighet

LitauenSiden Litauen gjenvant sin selvstendighet har landet med hell banet seg vei til vestlige familienasjoner ved å bli medlem av EU i mai 2004. Litauen ble akseptert av NATO i mars 2004 og har effektivt deltatt i en rekke operasjoner. I dag er Litauen effektivt med på å utvikle relasjoner med sine naboer og andre land. Litauen bidrar sterkt som medlem av ulike organisasjoner.

Lett å nå
Litauen ligger i det geografiske sentrum av Europa og dermed er det enkelt (1-2 timer) å komme med fly fra alle europeiske land. Direkteflyvninger fra Norge, Sverige, Danmark og andre europeiske land til Litauens flyplasser i Vilnius og Kaunas er tilgjengelige.