fettsuging pristilbud fettsuging priser plastikkirurgi klinikk i Litauen

Rabatt

rabatt på fettsugingFå en rabatt ved kombinasjon av fettsuging på flere områder!

Fettsuging av mage

Mage fettsuging

Fettsuging av lår

Lar fettsuging

Fettsuging av flankene

Fettsuging av flankene

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av knær

Knaer fettsuging

Fettsuging av hake

Fettsuging av hake

Referanse

fettsuging i kaunasJeg hadde en kombinasjon av mageplastikk og fettsuging i Litauen, klinikk NordEsthetics. Arret ble plassert langt ned, så det vil ikke være synlig over bikini-kanten. Fikk en flott oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg er veldig positivt om hvor raskt jeg fikk svar. Det tok kun 10 minutter å få mine spørsmål besvart etter at mailen ble sendt. Vil anbefale klinikken til alle som vurderer plastisk kirurgi.

Diana, Sverige

Referanse

fettsuging i kaunasTok bukplastikk, sammensying av magemuskler og fettsuging av hofter. Jeg er svært fornøyd med resultatet! Sykepleierne og legen er alle svært profesjonelle. Sykepleierne snakker ok engelsk. Doktorene og anestesilegen snakker perfekt engelsk. Kommunikasjon vil ikke være et problem da alle er veldig nøye på at du forstår hva du skal igjennom.

Renee, Norge

Laserfettsuging

laserfettsuging litauen    
Velg emne:
     

Siden interessen for kosmetisk kirurgi er stadig økende, er kirurgene sterkt motivert til å finne opp nye og bedre måter til kroppsforming. Forskere jobber med forskjellige metoder som kunne forminske eventuell risiko og gi kortere og enklere helbredelsesperiode og gjøre plastisk kirurgi enda mer populær.

Et godt eksempel på det er en tradisjonell fettsuging som blir kombinert med laserbruk og gir på den måten fremstående resultater. Den nye behandlingsmetoden er litt annerledes enn de gamle måtene. Saltløsningen tas fremdeles i bruk for å bryte ned fettvevet og fjerne det senere med et sugeapparat. Laser brukes i flere ledd – for injeksjon, eksisjon, ablasjon og koagulasjon i blodårer.

Fettsuging utlandet litauen

Fakta man må vite om laserfettsuging

Hvorfor er laserfettsuging en bedre løsning?

I motsetning til tradisjonell fettsuging som bryter ned fettvevet i mindre stykker, smelter laserfettsuging det. Derfor blir det enklere å fjerne fettcellene og behandlingen krever mindre kanyle for å utføre dette. Som du kanskje allerede har gjettet, har størrelsen på kanylen en betydelig traumatisk innvirkning på de omgivende vevene. Ved bruk av et mindre redskap blir sånne postoperative symptomer som hevelse, blåmerker og smerte mye mildere sammenlignet med dem man får ved bruk av tradisjonelle teknikker. En mindre kanyle gir i tillegg mulighet til å utføre en presis modellering i ansiktet.

En liten kanyle krever dessuten ikke store snitt. Som regel er de såpass små at de ikke en gang behøver å bli sydd sammen etter operasjon.

Etter å ha analysert histologisk det fjernede fettvevet, har det blitt oppdaget at koagulerte blodkar forminsker omfanget av blødning både under og etter behandlingen. Laser forsterker i tillegg kollagendannelsen som gir betydelige kosmetiske resultater.

Hvilke typer behandlingen finnes det?

Laserfettsuging kan brukes for å rette på ordinære kroppsdeler. Det finnes flere typer av denne behandlingen – Smart-laserfettsuging, kald fettsuging, fettsuging med ultralyd og Vaser-fettsuging. Disse metodene brukes ved forskjellige tilfeller. For å behandle små partier med gjennomsnittlige fettansamlinger, er Smart-laserfettsuging den beste løsningen. Vaser-fettsuging er derimot bedre egnet til større områder med stor omfang av fettvev. Pasientene som vil rette på kjevelinjen, armene, hoftene, lårene og magen, kan likevel være aktuelle for den type operasjon.

Hvem skulle vurdere laserfettsuging?

At behandlingen skal være vellykket, burde pasienten innfri flere kriterier. Det er viktig at pasienten enten har oppnådd en idealvekt eller er bare litt over den, helsetilstanden er normal eller velkontrollert, og de tidligere forsøkene på å miste vekten på den konkrete kroppsdelen ved slanking og trening ikke har gitt ønskede resultater. Pasienten er som regel rådet til å slutte å røyke.

Hvor stor er risikoen?

Som med alle andre kirurgiske inngrep, kan bivirkninger forekomme også ved laserfettsuging. Etter behandlingen kan, som tidligere nevnt, blåmerker, hevelse og smerte oppstå. Disse symptomene er milde, midlertidige og krever ikke noe spesielt omsyn. Smertestillende midler og kalde kompresser kan vurderes ved seriøse tilfeller. I tillegg til det kan brennende følelse i huden, manglende følelse og kløing forekomme.

Til tross for sine store fordeler, er laserfettsuging fremdeles en dyr behandlingsmåte. På den annen side er det noen ganger verdt å bruke litt mer penger på de kroppslinjene man alltid har drømt om.