fettsuging pristilbud fettsuging priser plastikkirurgi klinikk i Litauen

Rabatt

rabatt på fettsugingFå en rabatt ved kombinasjon av fettsuging på flere områder!

Fettsuging av mage

Mage fettsuging

Fettsuging av lår

Lar fettsuging

Fettsuging av flankene

Fettsuging av flankene

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av knær

Knaer fettsuging

norske pasienterVil du snakke med noen av våre tidligere norske pasienter?

Referanse

fettsuging i kaunasJeg hadde en kombinasjon av mageplastikk og fettsuging i Litauen, klinikk NordEsthetics. Arret ble plassert langt ned, så det vil ikke være synlig over bikini-kanten. Fikk en flott oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg er veldig positivt om hvor raskt jeg fikk svar. Det tok kun 10 minutter å få mine spørsmål besvart etter at mailen ble sendt. Vil anbefale klinikken til alle som vurderer plastisk kirurgi.

Diana, Sverige

Referanse

fettsuging i kaunasTok bukplastikk, sammensying av magemuskler og fettsuging av hofter. Jeg er svært fornøyd med resultatet! Sykepleierne og legen er alle svært profesjonelle. Sykepleierne snakker ok engelsk. Doktorene og anestesilegen snakker perfekt engelsk. Kommunikasjon vil ikke være et problem da alle er veldig nøye på at du forstår hva du skal igjennom.

Renee, Norge

Maskinsug-Assistert Fettsuging

   
Velg emne:
     

Selv om det i dag finnes flere typer fettsuging, kan ingen nekte for fordelene ved den opprinnelige metoden. Maskinsug-assistert fettsuging (SAL eller Suction-Assisted Liposcution) var den første metoden som ble introdusert. De første forsøkene gjorde mer skade enn nytte, men metoden ble stadig forbedret. Som et resultat er sugekraft-assistert fettsuging et av de mest populære valgene for figurforming. I tillegg var det utgangspunktet for noen av de nyere formene for fettsuging.

Den tekniske delen for alle typer fettsuging er lik. Ført lages det små snitt i det området av kroppen man ønsker å justere på. Deretter blir et lite rør kalt en kanyle, satt inn under huden gjennom snittene. Kanylen er hovedinstrumentet i denne typen fettsuging. Ved hjelp av den kan kirurgen løsne opp fettvev, som fjernes ved hjelp av et sug. Forskjellen fra nyere teknikker er at det ikke er noe behov for ytterligere stoffer eller enheter.

Fettsuging utlandet litauen

Ting å vite om SAL

Hvem kvalifiserer?

For at prosedyren skal være vellykket må pasienten ha generelt god helse og ha gjennomsnittsvekt, eller like over gjennomsnittsvekt. Det er svært viktig at elastisiteten til huden er i god stand, for huden kommer til å krympe etter prosedyren. Pasienten burde heller ikke røyke. Dersom det er for vanskelig for pasienten å slutte å røyke, burde de i hvert fall slutte i noen måneder før fettsugingen.

Forberedelse til operasjonen

En kirurg introduserer deg for hovedpunktene i prosedyren. Hvis du føler deg usikker vedrørende et av punktene, kan du spørre kirurgen, for å føle deg sikrere. Du blir også spurt om tidligere sykdommer og eventuelle medikamenter du tar. Etter hvert vil kirurgen gi deg instrukser om laboratorietester du burde gjennomgå og viktige livsstilsendringer.

Restitusjon etter operasjonen

Under restitusjonsperioden, er symptomer som hevelser, blåmerker, nummenhet og smerter vanlig. Intensiteten på dem avhenger av størrelsen på områdene som har blitt justert på og hvor mye fett som har blitt fjernet. Dessuten er det muligheten for asymmetri, ujevne konturer eller fasonger og endringer av pigmenteringen i det opererte området. Men dette er svært sjelden og avhenger vanligvis ikke av kirurgens kvalifikasjoner men også pasientens fysiske egenskaper.

Fordeler ved SAL

Som nevnt baserer tradisjonell fettsuging seg på bruken av en kanyle. Diameteren på denne er stor nok til å fjerne store mengder fett på kort tid. Dette er grunnen til at SAL brukes til å rette på store kroppsområder, som mage, rumpe og rygg.

I sjeldne tilfeller kan prosedyren utføres for å gå ned i vekt. Det er muligheten til å fjerne 7 kg med overskudds fettvev – det er en enorm mengde, selv for en overvektig pasient. Bortsett fra det, bør operasjonen gå hånd i hånd med livsstilsendringer. En streng diett og intensiv trening er avgjørende for å forhindre at kiloene kommer tilbake.

Enda en kvalitet som tiltrekker pasienter til tradisjonell fettsuging er prisen. Sammenlignet med nyere typer fettsuging, kan SAL være ti ganger billigere.

Hvis det er spørsmål om hvorvidt maskinsug-assistert fettsuging burde avskrives, kan ikke det besvares her. Hver sak er individuell og krever vurdering av en spesialist som vil gi råd om hva som er den beste formen for fettsuging for deg.