fettsuging pristilbud fettsuging priser plastikkirurgi klinikk i Litauen

Rabatt

rabatt på fettsugingFå en rabatt ved kombinasjon av fettsuging på flere områder!

Fettsuging av mage

Mage fettsuging

Fettsuging av lår

Lar fettsuging

Fettsuging av flankene

Fettsuging av flankene

Fettsuging av rygg

Fettsuging av rygg

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av knær

Knaer fettsuging

Referanser

Marianne, Norge

Anbefales på det varmeste,  kirurg  helt topp, anestesiolog super.

Resultatet av mageplastikk kunne man bare drømme om, lokaler nydelige, topp standard på  service og pleie.

Det som absolutt må nevnes spesiellt er den personlige og professionelle service som jeg fått oppleve av de som møter og kjører, venter og henter og trøster ved behov, og det er nok det som er avgjørende for  meg når jeg vurderer et nytt opphold!

---

Se før og etter bilder

foer og etter bilder

---

Tanya, England

Jeg nådde et punkt i livet hvor uansett hvor mye jeg trente, kunne jeg ikke bli kvitt fettet. Jeg startet å lete etter en klinikk i Storbritannia eller utlandet ...

Det tok meg 6 måneder til å finne en som jeg var tilfreds med.

Jeg kontaktet klinikken og fikk et svar med en gang. Det som var godt er at det var engelsktalende personell som svarte. Jeg fikk råd som jeg var fornøyd med og de kirurgene som jeg fikk vite at opererer på klinikken, var jeg også fornøyd med. Dette var den største beslutningen jeg måtte gjøre. Man hører jo masse historier om kirurgien som går galt i utlandet. Jeg stolte på deres klinikk og booket min prosedyre.

Gjennom hele oppholdet mitt gjorde de at jeg følte med ivaretatt og trygg og jeg kunne ikke ønsket en bedre service og nivå av omtanke, da den som jeg mottok, var fremragende.

Jeg fikk utført fettsuging og selv om hevelsen ikke er borte, kan jeg allerede se resultater. Jeg er overveldet av gode følelser. Jeg takker hele teamet som har bidratt til at min drøm har gått i oppfyllelse. Jeg vil anbefale denne klinikken til alle.

Jeg ønsker dere alt det beste. Hvis jeg ønsker meg flere prosedyrer i fremtiden, så kommer jeg tilbake. Hvis du ønsker å bli operert i utlandet, må du ikke lete mer, da denne klinikken er den aller beste.

---

Anne, Norge

Hei. Ja nå er det 2 uker siden operasjon så i dag var jeg å tok stingene. Hærlig. Ett nytt og bedre menneske.. Hun sykepleieren som tok de sa at dette var det fineste arbeidet hun hadde sett. Og hun ble veldig overrasket over at jeg var i så god form og ikke har hatt vondt.

Jeg er bare overlykkelig. Jeg skal ta bilder i helgen å sende dere som kirurgen også ville se. Så på mandag når du kommer på jobb får du de.

I morgen er jeg 40år og i dag skal jeg sitte her å drikke champange og feire min nye mage. Feiring av dagen skal skje 16 februar så da må dere bare komme til Norge og skaffe pasienter...hihihi Det eneste jeg håper er at den blir helt flat.....Du MÅ hilse så masse til kirurgen og han MÅ få et stort kyss på kinnet for det han har gjort er bare FANTASTISK. Ha en fortsatt god dag og dere får bilder på mandag.

---

Joacim, Norge

Jeg tok fett suging av mage og lår i Kaunas, Litauen for 6 dager siden.

Jeg valgte utlandet mest på grunn av prisen, men det skulle vise seg at også kvaliteten på operasjonen var vel så bra som i Norge.

Etter å ha lest gjennom flere nettsider og fått svar fra flere tilbydere i flere land valgte jeg Nordesthetics i Litauen, Kaunas. De gav meg et svært godt inntrykk av profesjonalisme gjennom sine informative og ordentlige nettsider . I tillegg fikk jeg gode og raske svar på mine spørsmål på norsk fra min kontaktperson Agne.

Fra jeg ankom Litauen til jeg dro en uke senere betalte jeg ikke en krone for transport, det ble dekket av Nordesthetics. I tillegg er mat under oppholdet på klinikken og medisiner, plaster og lignende som man trenger til etterbehandlingen inkludert.

Før operasjonen hadde jeg konsultasjon med både den plastiske kirurgen som skulle gjennomføre operasjonen og anestesilegen som skulle bedøve meg, i mitt tilfelle full narkose. De fremsto begge som svært profesjonelle og forklarte meg på god engelsk hva de skulle gjøre og hvilke risker det innebar. De tok seg også god tid til å svare på alle spørsmål jeg hadde. Operasjonen gikk fint og oppfølgingen fra leger og sykepleiere i ettertid har vært over all forventning.

Nå er jeg hjemme i Norge, men har fremdeles god oppfølging fra min kontaktperson i Nordesthetics. Tusen takk for en svært godt gjennomført fettsuging og for god omsorg når jeg var i Litauen.

Les flere historier om opplevelsene til pasientene våre her.