fettsuging pristilbud fettsuging priser plastikkirurgi klinikk i Litauen

Rabatt

rabatt på fettsugingFå en rabatt ved kombinasjon av fettsuging på flere områder!

Fettsuging av mage

Mage fettsuging

Fettsuging av lår

Lar fettsuging

Fettsuging av flankene

Fettsuging av flankene

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av overarmer

Fettsuging av knær

Knaer fettsuging

Referanse

fettsuging i kaunasJeg hadde en kombinasjon av mageplastikk og fettsuging i Litauen, klinikk NordEsthetics. Arret ble plassert langt ned, så det vil ikke være synlig over bikini-kanten. Fikk en flott oppfølging både før og etter operasjonen. Jeg er veldig positivt om hvor raskt jeg fikk svar. Det tok kun 10 minutter å få mine spørsmål besvart etter at mailen ble sendt. Vil anbefale klinikken til alle som vurderer plastisk kirurgi.

Diana, Sverige

Referanse

fettsuging i kaunasTok bukplastikk, sammensying av magemuskler og fettsuging av hofter. Jeg er svært fornøyd med resultatet! Sykepleierne og legen er alle svært profesjonelle. Sykepleierne snakker ok engelsk. Doktorene og anestesilegen snakker perfekt engelsk. Kommunikasjon vil ikke være et problem da alle er veldig nøye på at du forstår hva du skal igjennom.

Renee, Norge

Smart-fettsuging

smart fettsuging    
Velg emne:
     

Fettsuging er den mest etterspurte kosmetiske operasjonen. Lipektomi, lipoplasti eller liposkulptur brukes vanligvis som forskjellige betegnelser på den samme fettsugingen. Denne behandlingen tar sikte på å bli kvitt med overskuddsfett på visse kroppsdeler. Plastikkirurg fjerner overflødig fett under huden ved å stikke inn et hult metallrør som kalles for kanyle, og som er koblet til en vakuumsuger kalt aspirator. Fettsugingsteknikker skiller seg fra hverandre avhengig av væskeløsningen og bruk av mekaniske redskap for å bryte ned fettvevet.

Fettsuging utlandet litauen

Fakta man må vite om smart-fettsuging

Smart-fettsuging

Smart-fettsuging (SmartLipo™),  også kalt laserfettsuging og Smart Lipo, er et steg videre fra de tradisjonelle fettsugingsteknikkene. Den er populær blant mange menn og kvinner. Den er aktuell for dem som vil fjerne overskuddsfett fra de kroppsdelene som ikke svarer på diett og fysisk aktivitet. Den kan dessuten brukes for å fjerne overflødig fett fra enda mindre områder. Laserstrålen som brukes under laserfettsuging, skal i tillegg hjelpe med å stramme opp huden og gi en glattere generell utseende i de områdene som blir behandlet. Som med alle de andre metodene for fettsuging, skal den ikke brukes som et alternativ for slanking. Den er rett og slett et hjelpemiddel for å gi bedre fasong til kroppen og slankere utseende etter vekttap.

Smart-fettsuging metoder

Smart-fettsuging er kjent for å være en metode som er et mye mindre inntrengende inngrep sammenlignet med de tradisjonelle fettsugingsmetodene. Smart Lipo-behandlingen bruker metoden som kalles for laserlipolyse. Den bruker laserkraften for å bryte ned fettcellene i kroppen ved å smelte dem og gjøre det enklere og lettere å fjerne dem senere. Under behandlingen blir kanylen stukket inn gjennom et lite snitt på det berørte området. Kanylen stråler ut laseren gjennom cellene. Så snart kroppsfettet har blitt til en væske, blir den suget ut. Det resterende kroppsfettet blir som regel transportert bort og forsvinner gjennom kroppens naturlige forbrenningsprosess. Smart Lipo reduserer blodtap til et minimum, bruker svært små snitt, er ytterst nøyaktig og fører til en rask helbredelse. Behandlingen krever ikke sedasjon eller generell bedøvelse. Den utføres ved lokal bedøvelse.

Fordeler med Smart-fettsuging

Vitenskapelig undersøkelser viser i tillegg at Smart-fettsuging er mye mer behagelig sammenlignet med de gamle fettsugingsteknikker. Laserlyset stenger de blodkarene som blir skadet under nedbryting av fettcellene, så derfor behøver man som regel ikke suturstingene. Hevelsen, blåmerkene og blødningene er mye mindre sammenlignet med vanlig fettsuging. Smart-fettsuging lager betydelig færre og mindre arr hvis man sammenligner med de klassiske fettsugingstypene. Smart-fettsuging kan beskrives som mye mindre inntrengende behandling, relativt risiko-fri og en som gir en kort legningsperiode. Smart-fettsuging kan også noen ganger være rimeligere i forhold til de vanlige kirurgiske inngrepene.

Ulemper ved Smart-fettsuging

Den eneste negative aspekten ved Smart-fettsuging er det at det tar lengre tid for resultatene til å bli synligesammenlignet med tradisjonell fettsuging. Det tar opp til 12 måneder for å få sett det endelige resultatet.

Før man bestemmer seg hvilken fettsugingsteknikken egner seg best for ham eller henne, bør man besøke en plastikkirurg for å få diskutert forventninger, ønskede resultater og personlige problemer.